Kylmä katkarapukastile

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 40 g 8 tl2,7 rl0,4 dl34 kcal1,2 g1,8 g2,4 g0 g
Katkarapu, rainbow180 g    180 kcal41 g0 g1,6 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Tilli, tuore 10 g  3,3 rl 3 kcal0,4 g0,1 g0,1 g0,2 g
Suola, annos 3g0.4 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1 g    1,7 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
281 g    233 kcal44 g4,6 g4,2 g1,1 g
Ravintosisältö / annos47 g    39 kcal7,3 g0,8 g0,7 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal16 g1,6 g1,5 g0,4 g
Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.