JV olutpizzapohja +tomaattikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Olut, alkoholiton tumma (Nikolai), annos 330g330 g    59 kcal0,7 g12 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 260 g  26 rl4 dl892 kcal27 g182 g3,1 g9 g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200 g 40 tl13 rl2 dl320 kcal5,4 g5,4 g30 g0 g
Sipulikeitto (Knorr), annos 250g56 g    162 kcal0,6 g3,4 g0,6 g0,8 g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70 g    52 kcal3,2 g9 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1001 g    1829 kcal43 g212 g69 g10 g
Ravintosisältö / annos83 g    152 kcal3,6 g18 g5,8 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    183 kcal4,3 g21 g6,9 g1 g
Sekoita olut, kananmuna, ruokaöljy ja jauhot keskenään.

Levitä uunipellille leivinpaperin päälle.

Sekoita keskenään ruokakerma, sipulikeitto ja tomaattipyre.

Anna turvota ja levitä pohjan päälle.

Levitä päälle haluamasi täytteet ja paista 225 asteessa n. 45-60 min.