Katin murupiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 520 g  52 rl8 dl1784 kcal53 g364 g6,2 g18 g
Sokeri 340 g113 kpl85 tl28 rl4 dl1380 kcal0 g340 g0 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Margariini, 60%, Rainbow250 g    1375 kcal2,3 g2,3 g150 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)100 g    126 kcal11 g0,3 g9 g0 g
Piimä, rasvaton (Valio)200 g    64 kcal6,6 g9 g0 g0 g
Mustikka metsä- 300 g  25 rl5 dl132 kcal1,5 g19 g1,8 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
24 annosta
1720 g    4879 kcal75 g738 g167 g28 g
Ravintosisältö / annos72 g    204 kcal3,1 g31 g7 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    284 kcal4,4 g43 g10 g1,6 g
Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.