Makaronilaatikko kanasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g800 g    2800 kcal144 g472 g31 g48 g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl1120 g    1299 kcal244 g0 g36 g0 g
Pekoni (Dulano)500 g    1280 kcal90 g16 g95 g0 g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g800 g    160 kcal10 g24 g1,6 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Porkkana 120 g1,9 kpl   39 kcal0,7 g6,7 g0,2 g3,1 g
Selleri, annos 50g50 g    7 kcal0,5 g1,5 g0 g0 g
Oliiviöljy 90 g 18 tl6,4 rl1 dl796 kcal0 g0 g90 g0 g
Kananmuna, omega, kuoreton 110 g2 kpl   153 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1000 g 200 tl67 rl10 dl339 kcal31 g49 g1 g0 g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl20 g    144 kcal0 g0 g16 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14 g3,5 kpl   15 kcal1,1 g2,3 g0,1 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
4774 g    7071 kcal537 g579 g282 g54 g
Ravintosisältö / annos318 g    471 kcal36 g39 g19 g3,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    148 kcal11 g12 g5,9 g1,1 g
Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.