Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Munakoiso 400 g1 kpl  13 dl89 kcal2 g12 g0,8 g10 g
Kesäkurpitsa zucchini 700 g2 kpl   126 kcal3,9 g18 g2,8 g4,9 g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 500 g    691 kcal94 g0 g35 g0 g
Tomaattimurska 800 g  53 rl8 dl235 kcal4,5 g42 g1,6 g15 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g250 g    613 kcal45 g1,5 g48 g0 g
Parmesaaniraaste, Parmissimo (Bertozzii)50 g    165 kcal17 g0 g14 g0 g
Paprika punainen 340 g2 kpl   100 kcal3,2 g15 g1,4 g6,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
3110 g    2045 kcal171 g94 g104 g38 g
Ravintosisältö / annos389 g    256 kcal21 g12 g13 g4,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal5,5 g3 g3,3 g1,2 g
Tee sipulista, valkosipulista, jauhelihasta ja tomaattimurskasta kastike.

Jätä hautumaan (sekoita välillä) sillä aikaa kun käsittelet kasvikset:

1) munakoiso ja kesäkurpitsa pestään ja viipaloidaan.

Pyöritellään kulhossa oliiviöljyn kanssa ja joko grillataan tai paistetaan pannulla, muutama minuutti per puoli, jotta nesteet haihtuvat.

2) Paprikat hiillostetaan uunissa tai grillissä ja kuori poistetaan.

(Sujuu helpommin jos laitaat hiillostamisen jälkeen vähäksi aikaa esim.

folion sisälle ja käytätä kumihansikkaita).

Suikaloi paprikat.

Laitetaan kerroksittain tomaatti-jauhelihakastiketta, kasviksia ja juustoa.

Päällimmäiseksi kerros kastiketta ja juustoa.

Uuniin, 180 astetta noin 40 minuuttia.