Vispipuuro sukriksella

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mannasuurimo 175 g  12 rl1,8 dl553 kcal18 g111 g1,9 g6,1 g
Vesi1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Puolukka 120 g  10 rl2 dl47 kcal0,5 g8,2 g0,6 g3,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1495 g    600 kcal18 g120 g2,5 g9 g
Ravintosisältö / annos249 g    100 kcal3 g20 g0,4 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    40 kcal1,2 g8 g0,2 g0,6 g
Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.