Tanttamarin mutakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 200 g 40 tl14 rl2,1 dl1451 kcal2,4 g0,8 g163 g0 g
Kananmuna, omega, kuoreton 275 g5 kpl   381 kcal34 g0,8 g27 g0 g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g200 g    958 kcal14 g104 g54 g0 g
Hermesetas-jauhe10 g    29 kcal0,1 g5,6 g0 g4 g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen15 g    54 kcal7,5 g5,4 g0,2 g2,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
700 g    2873 kcal58 g117 g244 g6,1 g
Ravintosisältö / annos70 g    287 kcal5,8 g12 g24 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    410 kcal8,3 g17 g35 g0,9 g
Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.