Täytetty lihamureke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g800 g    1824 kcal152 g0 g136 g0 g
Flora ruoka kevyt & paksu30 g    18 kcal0,3 g1,3 g1,2 g0 g
Korppujauho (Myllyn Paras)100 g    370 kcal14 g73 g2,5 g4,1 g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g200 g    60 kcal2 g11 g1,2 g3 g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 180 g    409 kcal9 g32 g25 g10 g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste150 g    540 kcal44 g2,6 g42 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1460 g    3221 kcal221 g119 g208 g18 g
Ravintosisältö / annos243 g    536 kcal37 g20 g35 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    221 kcal15 g8,2 g14 g1,2 g
Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.