Jauhelihakeitto, nopska

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400 g    910 kcal76 g0 g68 g0 g
Tomaattimurska 800 g  53 rl8 dl235 kcal4,5 g42 g1,6 g15 g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä250 g    103 kcal3,5 g20 g0,8 g7,5 g
Keittojuurekset, apetit250 g    65 kcal2,3 g12 g0,8 g5,8 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g20 g    176 kcal0 g0 g20 g0 g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g150 g    20 kcal0,9 g3,2 g0,2 g0 g
Naudanlihafondi fond "du chef" (Knorr), annos 28g28 g    25 kcal0,8 g1 g2 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1913 g    1549 kcal89 g81 g94 g29 g
Ravintosisältö / annos319 g    258 kcal15 g14 g16 g4,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    81 kcal4,7 g4,2 g4,9 g1,5 g
Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.