Appelsiinicrepit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu250 g    900 kcal30 g178 g5,3 g0 g
Kananmuna kuoreton 330 g6 kpl   471 kcal41 g1 g34 g0 g
Keltuainen, 20g, annos 20g40 g    26 kcal1,4 g0,1 g10 g0 g
Sokeri 100 g33 kpl25 tl8,3 rl1,2 dl406 kcal0 g100 g0 g0 g
Voi 60 g 12 tl4,3 rl0,6 dl435 kcal0,7 g0,2 g49 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30 g 6 tl2 rl0,3 dl99 kcal0,6 g0,9 g11 g0 g
Appelsiini, kuorittu 130 g0,7 kpl   61 kcal0,7 g12 g0,4 g2,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
940 g    2398 kcal75 g291 g109 g2,7 g
Ravintosisältö / annos118 g    301 kcal9 g37 g14 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    255 kcal7,9 g31 g12 g0,3 g
250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.