Kukkakaali-auramuhennos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit1000 g    170 kcal16 g22 g2 g19 g
Aurajuusto (Valio), annos 17g120 g    408 kcal24 g0 g35 g0 g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.15 g    83 kcal0,2 g0,2 g9 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1635 g    661 kcal40 g22 g46 g19 g
Ravintosisältö / annos545 g    220 kcal13 g7,4 g15 g6,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    40 kcal2,5 g1,4 g2,8 g1,2 g
Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.