Karppipannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440 g8 kpl   628 kcal55 g1,3 g45 g0 g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%100 g    250 kcal14 g11 g5,6 g49 g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton30 g    216 kcal0 g0 g24 g0 g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g150 g    540 kcal42 g2,9 g39 g0 g
Tonnikala vedessä 230 g  23 rl4,2 dl240 kcal52 g0 g3,5 g0 g
Salamisuikaleet, Snellman70 g    319 kcal15 g0,5 g28 g0 g
Savukinkku, ohuen ohut Kypsennetty (Pouttu), annos 7g60 g    59 kcal11 g1,1 g0,4 g0,6 g
Aurajuusto100 g    340 kcal20 g0 g29 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1180 g    2591 kcal208 g17 g175 g50 g
Ravintosisältö / annos236 g    518 kcal42 g3,4 g35 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    220 kcal18 g1,4 g15 g4,2 g
7-8 munaa
1 dl vehnäleseitä
2 rkl juoksevaa margariinia tai sulatettua
pussi juustoraastetta
pari purkkia tonnikalaa
kinkkua
salamia
aurajuustoa n. koko köntti
suolaa
mustapippuria

Vatkaa munat, lisää rasva ja leseet ja vispaa hyvin.

Sekoita sen jälkeen loput ainekset, paitsi aurajuusto.

Levitä pellille leivinpaperin päälle, ripottele päälle aurajuusto.

Uuniin n. 30min 200C.