Moskovanpata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli, tuore200 g    54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Valkosipuli 40 g10 kpl   43 kcal3,2 g6,5 g0,2 g0,8 g
Voi, 1 tl, 5 g20 g    146 kcal0,2 g0,2 g16 g0 g
Hunaja 60 g 8,6 tl3 rl0,4 dl198 kcal0,3 g49 g0 g0 g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g200 g    22 kcal1,6 g3,2 g0,2 g0 g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g56 g    2,8 kcal0,1 g0,1 g0,2 g0 g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 200 g   3,3 dl455 kcal28 g3,4 g36 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Naudanliha keskiarvo 700 g    1069 kcal135 g0 g59 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2176 g    1990 kcal171 g72 g112 g4,2 g
Ravintosisältö / annos272 g    249 kcal21 g8,9 g14 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    91 kcal7,9 g3,3 g5,1 g0,2 g
Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.