Juustoinen porokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Poronkäristys240 g    312 kcal48 g0 g14 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Pakaste vihanneksia500 g    200 kcal15 g28 g5 g15 g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto200 g    560 kcal38 g0 g44 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1981 g    1261 kcal104 g42 g76 g16 g
Ravintosisältö / annos330 g    210 kcal17 g7 g13 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal5,2 g2,1 g3,8 g0,8 g
Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.