Tonnikalapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Margariini 60%, keskiarvo 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl533 kcal0,3 g0,4 g60 g0 g
Juusto, keskiarvo 200 g25 kpl   700 kcal50 g0,5 g55 g0 g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200 g 40 tl13 rl2 dl68 kcal6,1 g10 g0,2 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Tonnikala öljyssä 150 g  15 rl2,7 dl285 kcal41 g0 g14 g0 g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 160 g   2,7 dl165 kcal5,5 g29 g1,7 g4,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1105 g    2431 kcal137 g131 g149 g9 g
Ravintosisältö / annos111 g    244 kcal14 g13 g15 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    220 kcal12 g12 g14 g0,8 g
Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.