Kana-pinaattilasagne 39% proteiinia

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanafilee (Kariniemi), annos 100g400 g    520 kcal14 g17 g8,8 g13 g
Sipuli 165 g3 kpl  1,8 dl50 kcal2,1 g7,9 g0,3 g2,8 g
Pinaattipakaste 150g450 g    63 kcal8,5 g1,8 g2,3 g5,9 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%200 g    180 kcal8 g15 g10 g0 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Raejuusto rasvaton,Valio400 g    260 kcal52 g8,4 g1,2 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200 g 40 tl13 rl2 dl66 kcal6,6 g10 g0 g0 g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g144 g    494 kcal18 g97 g1,2 g11 g
Polar 15% juustoraaste (150g)100 g    260 kcal31 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2269 g    1943 kcal140 g158 g44 g33 g
Ravintosisältö / annos227 g    194 kcal14 g16 g4,4 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal6,2 g7 g1,9 g1,5 g
Paloittele kanat.

Hienonna sipuli.

Paista kanat, sipuli ja pinaatti pannulla öljyssä.

Lisää puolet ranskankermasta, vesi ja mausteet.

Sekoita raejuusto ja puolet ranskankermasta maitoon ja mausta.

Paahda pinjansiemenet pannulla.

Voitele vuoka ja lado kerroksittain kana-pinaattiseosta, raejuustoseosta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä.

Päällimmäiseksi raejuustoseosta ja pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. puoli tuntia.