Marian kinkkupiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen100 g    720 kcal0 g0 g80 g0 g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g5 g    36 kcal0,1 g0,1 g4 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g130 g    442 kcal33 g0 g35 g0 g
Kanamuna kuoreton, annos 100g200 g    284 kcal25 g0,6 g21 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200 g 40 tl13 rl2 dl128 kcal6,4 g10 g7 g0 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Suola, annos 3g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kinkkusuikale, Portti150 g    188 kcal26 g0,6 g11 g0 g
Suippopaprika, makea, Pirkka50 g    13 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1018 g    2263 kcal104 g105 g159 g6,3 g
Ravintosisältö / annos170 g    378 kcal17 g17 g27 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    222 kcal10 g10 g16 g0,6 g
Pohja: Pehmennä 100 gr margariinia huoneenlämmössä, sekoita 2 dl vehnäjauhoja joukkoon, sekä puoli desiä vetta ja viimeksi 1 dl juustoraastetta.

Älä vaivaa taikinaa.

Taputtele se laakean, matalan vuoan pohjalle ja reunoille.

Jauhota kädet helpottamaan levittämistä.

Täyte:
Levitä 100-150 grammaa kinkkukuutioita pohjan päälle ja halutessasi myös tuoreita paprikapaloja.

Täytettä varten riko kaksi munaa astiaan, lisää 2 dl kermaviiliä ja mausta paprikajauheella (1 tl), ripauksella suolaa ja pippuria.

Lisää 2 dl juustoraastetta.

Sekoita varoen, levitä kinkun päälle.

Paista 200 asteessa 25 minuuttia.