Pippurimakaroonilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g400 g    1400 kcal51 g279 g7,6 g13 g
Paistijauheliha 10%400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%150 g    255 kcal10 g2,1 g23 g3 g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22 g    62 kcal4,4 g1,1 g4,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2042 g    2472 kcal148 g297 g75 g22 g
Ravintosisältö / annos340 g    412 kcal25 g50 g12 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    121 kcal7,3 g15 g3,7 g1,1 g
Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.