Mansikkavaahto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rahka, valio125 g    81 kcal13 g5,3 g0,4 g0 g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 40 g1,1 kpl   17 kcal3,9 g0,2 g0 g0 g
Mansikka 100 g  10 rl2 dl47 kcal0,5 g8,4 g0,2 g1,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
265 g    145 kcal17 g14 g0,6 g1,9 g
Ravintosisältö / annos265 g    145 kcal17 g14 g0,6 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    55 kcal6,4 g5,2 g0,2 g0,7 g
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio