Lämpimät pesto-mozzarella leivät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pestokastike, yrttikastike 25 g  1,7 rl1/4 dl122 kcal2 g0,4 g13 g1 g
Mozzarella light (Bayreuth), annos 160g90 g    147 kcal18 g0,4 g8,1 g0 g
Reilu täysjyväpaahtoleipä (Oulainen), annos 1g96 g    240 kcal11 g38 g4,1 g7,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
211 g    509 kcal31 g39 g25 g8,1 g
Ravintosisältö / annos70 g    169 kcal10 g13 g8,2 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    241 kcal15 g19 g12 g3,8 g
Sivele paahtoleivän päälle pestoa ohuehko kerros.

Leikkaa mozzarella ohuiksi siivuiksi, ja asettele siivut leipien päälle.

Paista uunissa (n 225 C) kunnes juusto on sulanut, ja leivät ovat rapeita.