Mangohyydykekakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 200 g  13 rl2 dl346 kcal15 g4,6 g30 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250 g 50 tl17 rl2,5 dl140 kcal21 g13 g0,5 g0 g
Digestive täysjyvävehnäkeksi200 g    900 kcal13 g120 g42 g6,2 g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton80 g    576 kcal0 g0 g64 g0 g
Mangosose, Piltti250 g    150 kcal1 g38 g1 g2,5 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Liivatelehti, gelatiini6 g    21 kcal5,1 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1271 g    3139 kcal60 g266 g208 g8,7 g
Ravintosisältö / annos127 g    314 kcal6 g27 g21 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    247 kcal4,7 g21 g16 g0,7 g
Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.