Kasvisvuoka tofulla ja vuohenjuustolla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Tomaatti 225 g1,8 kpl   51 kcal1,3 g7,8 g0,7 g3,1 g
Porkkana 375 g5,8 kpl   123 kcal2,3 g21 g0,8 g10 g
Bataatti, kuorittu 475 g3,7 kpl   385 kcal7,5 g80 g0,2 g14 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro40 g    12 kcal0,8 g1,7 g0,2 g1,3 g
Tofu, aito, marinoitu270 g    392 kcal45 g4,1 g23 g6,8 g
Vuohenjuusto Sainte Maure180 g    540 kcal31 g0 g45 g0 g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500 g  33 rl5 dl175 kcal5 g33 g2,5 g0 g
Mustapavut, säilyke (Go green), annos 230g230 g    221 kcal18 g32 g1,8 g18 g
Sinappi, mieto, meira 125g20 g 4 tl1,3 rl0,2 dl33 kcal0,8 g4,4 g1,4 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton30 g    6,3 kcal0,1 g0,5 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2495 g    1978 kcal113 g191 g76 g56 g
Ravintosisältö / annos416 g    330 kcal19 g32 g13 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    79 kcal4,5 g7,7 g3 g2,2 g
Pilko kasvikset vuokaan ja sekoita joukkoon tofu, pavut ja kaprikset.

Sekoita tomaattimurskaan mausteet ja kaada seos vuoan päälle.

Ripottele päälle vuohenjuusto murennettuna.