Täytekakku(kasvisrasva)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu220 g3,7 kpl   277 kcal24 g0,7 g20 g0 g
Sokeri 121 g40 kpl30 tl10 rl1,4 dl491 kcal0 g121 g0 g0 g
Ohrakas ohratärkkelys80 g    292 kcal0,3 g72 g0,4 g1,1 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Tähtitorttu luumumarmeladi (Dronningholm), annos 300g300 g    450 kcal2,1 g105 g0 g0 g
Persikkakuutioita, Rainbow250 g    150 kcal1 g38 g0,3 g5,3 g
Flora vispi 20%261 g    574 kcal7,8 g13 g52 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
1237 g    2243 kcal36 g351 g73 g6,4 g
Ravintosisältö / annos62 g    112 kcal1,8 g18 g3,6 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    181 kcal2,9 g28 g5,9 g0,5 g
Täytekakku (kasvisrasva)

Kääretorttu
4 kananmunaa
1.5dl sokeria
1.5dl ohrakasta
1tl leivinjauhetta
Täyte:luumumarmeladia 300 prk, tai maun mukaan muuta vastaavaa marmeladia, flora vispi 20% vaahdotettuna, ja päälle koristeeksi esim.

persikkakuutioita 250g.

Vaahdota kananmunat ja sokeri hyvin ja lisää varovasti sekoittaen kuivat aineet.

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja laita seos peltille tasaisesti ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.

Kun pohja on paistunut kumoa se leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Kostuta vedellä hieman levyä ja levitä jäähtyneelle levylle marmeladi ja ohut kerros floravaahtoa ja kääri levy rullalle.

Puolita kääretorttu ja laita puolikkaat vierekkäin niin lähelle kun menevät kakkukuvun alustalle.

Laita persikkakuutiot sievästi puolikkaitten päälle ja koristele kakku pursottamalla floravaahtoa ja lisäämällä esim suklaarouhetta koristeeksi .