Browniet

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Suklaa tumma 120 g0,7 kpl   620 kcal4,7 g64 g37 g6,4 g
Sokeri 212 g71 kpl53 tl18 rl2,5 dl861 kcal0 g212 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g98 g    302 kcal17 g53 g2,8 g13 g
Cashewpähkinä 50 g 17 tl5,6 rl0,8 dl287 kcal10 g9 g23 g1,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
690 g    2952 kcal46 g339 g156 g21 g
Ravintosisältö / annos43 g    184 kcal2,9 g21 g10 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    428 kcal6,7 g49 g23 g3 g
Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!