Mantelileipä (Low Carb)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g7 g    0,7 kcal0,1 g0 g0 g6 g
Leivinjauhe 9 g 1,8 tl0,6 rl 16 kcal0,5 g3,4 g0 g0 g
Seesaminsiemen (Risenta), annos 30g6 g    37 kcal1,6 g0,2 g3,3 g0,3 g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g65 g    390 kcal16 g4,3 g35 g0 g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%9 g    23 kcal1,3 g1 g0,5 g4,4 g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 100g30 g    39 kcal1,3 g1,5 g3 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
236 g    662 kcal34 g11 g53 g11 g
Ravintosisältö / annos59 g    165 kcal8,6 g2,7 g13 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    280 kcal14 g4,5 g23 g4,6 g
Vatkaa kananmunat.

Lisää partajugu tai rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään.

Tee pellille 4-5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.