Paprika-Herkkusienikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika keltainen 230 g1,4 kpl   69 kcal2,2 g12 g0,5 g4,6 g
Herkkusieni säilyke 115 g19 kpl  1,9 dl20 kcal2,4 g0,2 g0,3 g2,8 g
Valkosipuli 2 g1/2 kpl   2,2 kcal0,2 g0,3 g0 g0 g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400 g  27 rl4 dl100 kcal4 g22 g0 g5,6 g
Ruokaöljy keskiarvo 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Paprikajauhe 4 g 2 tl2/3 rl 13 kcal0,6 g0,7 g0,5 g1,5 g
Mustapippuri 4 g 2 tl0,6 rl 11 kcal0,4 g1,5 g0,1 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
772 g    339 kcal10 g36 g15 g16 g
Ravintosisältö / annos193 g    85 kcal2,5 g9 g3,9 g3,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    44 kcal1,3 g4,7 g2 g2 g
1 iso paprika
3 valkosipulin kynttä
1 rkl ruokaöljyä
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk säilykeherkkusieniä
2 tl mustapippurirouhetta
1 tl pan -suolaa
2 tl paprikajauhetta
1/2 tl sokeria

Kuullota pilkottua paprikaa ja valkosipulia hetkonen ruokaöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna poreilla ainakin 10min.

Laita joukkoon herkkusienet ja mausteet ja jatka kypsennystä vielä n. 5min.

(Jos tomaatin kirpeys ei häiritse niin sokerin voi tietty jättää kokonaan pois.)

Tarjoa täysjyväpastan kera