Puolukkalätyt, karppi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Puolukka 200 g  17 rl3,3 dl78 kcal0,9 g14 g1 g5,2 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.5 g    1,4 kcal0,2 g0,1 g0,1 g2,5 g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50 g    300 kcal12 g3,3 g27 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45 g    405 kcal0 g0 g45 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
408 g    941 kcal27 g17 g84 g7,7 g
Ravintosisältö / annos136 g    314 kcal9 g5,8 g28 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    231 kcal6,6 g4,2 g21 g1,9 g
(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!