Lohipuikot

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g300 g    570 kcal45 g0 g45 g0 g
Sipuli (kuorittu)90 g1,6 kpl  1 dl24 kcal1,2 g4,3 g0,2 g1,5 g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100 g    60 kcal1 g4,5 g4 g0 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tilli, tuore 3 g  1 rl 0,9 kcal0,1 g0 g0 g0,1 g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3 g 0,6 tl0,2 rl 16 kcal0 g0 g1,8 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 10 g  1 rl0,2 dl34 kcal1 g7 g0,1 g0,4 g
Ruisjauho kokojyväjauho 15 g  1,9 rl0,3 dl46 kcal1,3 g8,3 g0,3 g2,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
574 g    934 kcal55 g62 g52 g6,8 g
Ravintosisältö / annos144 g    234 kcal14 g15 g13 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    163 kcal10 g11 g9 g1,2 g
1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.