Parsapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g125 g    688 kcal1,3 g1,3 g75 g0 g
Ruisjauho kokojyväjauho 25 g  3,1 rl0,5 dl76 kcal2,2 g14 g0,5 g3,5 g
Ruisjauho kokojyväjauho 110 g  14 rl2 dl334 kcal10 g61 g2,1 g15 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Vesi, vesijohtovesi 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Parsa puhdistettu 500 g14 kpl  9 dl162 kcal15 g10 g3 g18 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g100 g    339 kcal22 g1 g28 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200 g 40 tl13 rl2 dl68 kcal6,1 g10 g0,2 g0 g
Mustapippuri 3 g 1,5 tl0,4 rl 8,4 kcal0,3 g1,1 g0,1 g0,8 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton10 g    2,1 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1524 g    2389 kcal91 g194 g128 g43 g
Ravintosisältö / annos254 g    398 kcal15 g32 g21 g7,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal5,9 g13 g8,4 g2,8 g
Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.