Raparperipiirakka (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g120 g    720 kcal25 g7,9 g65 g0 g
Kookoshiutale 40 g  8 rl1,1 dl264 kcal3,3 g2,6 g26 g6,5 g
Kananmuna kuoreton 60 g1,1 kpl   86 kcal7,5 g0,2 g6,1 g0 g
Voi (perinteinen meijerivoi)150 g    1080 kcal0,2 g0,2 g120 g0 g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g100 g 20 tl6,7 rl1 dl58 kcal9 g5 g0,2 g0 g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)100 g    125 kcal3,3 g3,7 g10 g0 g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g30 g    114 kcal0,4 g28 g0 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Raparperi 180 g1,1 kpl  3 dl61 kcal1,2 g10 g0,2 g2,5 g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten5 g    17 kcal1,2 g2,3 g1,1 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
790 g    2533 kcal52 g62 g228 g10 g
Ravintosisältö / annos99 g    317 kcal6,5 g7,7 g29 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    321 kcal6,5 g7,8 g29 g1,2 g
Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.