Tonnikalalasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g102 g    337 kcal13 g64 g2,7 g8,4 g
Tonnikala vedessä 150 g  15 rl2,7 dl157 kcal34 g0 g2,3 g0 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma, Pirkka 10%200 g    240 kcal5,8 g9 g20 g0 g
Ketsuppi, Felix100 g 20 tl5,6 rl0,8 dl90 kcal1 g21 g0,5 g0 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20 g    50 kcal2,4 g0,3 g4,4 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)50 g    93 kcal11 g1 g5 g0 g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki50 g 13 tl5 rl0,6 dl33 kcal6,5 g1,1 g0,2 g0 g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)200 g25 kpl   540 kcal60 g0 g34 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1682 g    1746 kcal136 g118 g80 g16 g
Ravintosisältö / annos280 g    291 kcal23 g20 g13 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal8,1 g7 g4,8 g1 g
Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.