Raparperipiirakka helppo ja nopea

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Sokeri 255 g85 kpl64 tl21 rl3 dl1035 kcal0 g255 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 390 g  39 rl6 dl1338 kcal40 g273 g4,7 g14 g
Leivinjauhe 15 g 3 tl1 rl 26 kcal0,8 g5,7 g0 g0,1 g
Flora margariini 60, annos 10g100 g    540 kcal0,2 g0,3 g60 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350 g 70 tl23 rl3,5 dl116 kcal12 g17 g0 g0 g
Raparperi, tuore500 g    155 kcal3,5 g28 g0,5 g7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1665 g    3289 kcal63 g579 g71 g21 g
Ravintosisältö / annos139 g    275 kcal5,2 g48 g5,9 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    198 kcal3,8 g35 g4,3 g1,2 g
Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.