Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g400 g    80 kcal5,2 g12 g0,8 g0 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Katkarapu 270 g135 kpl  5,4 dl185 kcal39 g0 g3 g0 g
Herne 120 g   2 dl83 kcal6,1 g11 g0,5 g3,7 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5 g0,9 kpl   3,6 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Spagetti 500 g   8,3 dl1637 kcal51 g332 g5,5 g17 g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g10 g    39 kcal3,3 g0 g2,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1332 g    2198 kcal106 g358 g30 g21 g
Ravintosisältö / annos166 g    274 kcal13 g45 g3,8 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    165 kcal8 g27 g2,3 g1,6 g
Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.