Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g50 g    160 kcal26 g14 g0,3 g8 g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g4 g    36 kcal0 g0 g4 g0 g
Tomaattimurska (Euro shopper)500 g  33 rl5 dl150 kcal5 g20 g2 g1 g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g100 g    60 kcal0,9 g5,2 g4 g0 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Soijakastike 18 g 3 tl1 rl0,2 dl11 kcal0,9 g1,7 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
876 g    487 kcal35 g55 g11 g12 g
Ravintosisältö / annos219 g    122 kcal8,9 g14 g2,7 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    56 kcal4 g6,2 g1,2 g1,4 g
2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!