Riisillä ja vihanneksilla täytetyt tomaatit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000 g8 kpl   203 kcal6 g38 g3 g14 g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)80 g  6,7 rl1 dl98 kcal1,8 g22 g0,2 g0,6 g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 125 g   2,1 dl284 kcal18 g2,1 g23 g0 g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 100 g   1,7 dl103 kcal3,5 g18 g1,1 g2,9 g
Edam 17%50 g6,3 kpl   137 kcal14 g1 g8,5 g0 g
Basilika, tuore 7 g  3,5 rl0,5 dl1,9 kcal0,2 g0,1 g0,1 g0,1 g
Punasipuli, kuorittu, 100g55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1417 g    841 kcal44 g84 g36 g19 g
Ravintosisältö / annos177 g    105 kcal5,5 g10 g4,4 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal3,1 g5,9 g2,5 g1,3 g
Leikkaa kahdeksasta keskikokoisesta tomaatista "kannet" ja koverra sisus pois.

Keitä 0,3 dl riisiä.

Keitä puoli pussia herne-maissi-paprika pakasteesta.

Silppua hieman tuoretta basilikaa.

Kuori ja pilko hienoksi yksi keskikokoinen punasipuli.

Leikkaa fetajuusto kuutioiksi.

Yhdistä ainekset ja täytä sillä tomaatit.

Raasta 50 g edamjuustoa ja ripottele tomaattien päälle.

Paista 200 asteessa 20 minuuttia.