Kevyt mustikkapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka50 g    440 kcal0 g0 g50 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 195 g  20 rl3 dl669 kcal20 g137 g2,3 g6,8 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100 g 20 tl6,7 rl1 dl56 kcal8,5 g5 g0,2 g0 g
Omenahillo, sokeroitu, 100g100 g    177 kcal0,2 g10 g0,2 g0 g
Mustikka300 g    100 kcal1,5 g19 g1,2 g10 g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)50 g    185 kcal7 g28 g4 g5,5 g
Sokeri 36 g12 kpl9 tl3 rl0,4 dl146 kcal0 g36 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1036 g    2293 kcal51 g323 g69 g22 g
Ravintosisältö / annos65 g    144 kcal3,2 g20 g4,3 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    221 kcal5 g31 g6,7 g2,2 g
Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.