Makaronilaatikko (porkka-chili)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keltainen sydän makaroni tumma pasta Myllyn Paras500 g    1750 kcal68 g328 g15 g30 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g65 g1 kpl   18 kcal0,4 g3,9 g0,1 g1,6 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g70 g    112 kcal5,6 g2,8 g9 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600 g 120 tl40 rl6 dl198 kcal20 g29 g0 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)300 g    378 kcal33 g0,9 g27 g0 g
Arkijuusto, Valio [330kcal]100 g13 kpl   330 kcal27 g0 g24 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Flora culinesse5 g    37 kcal0 g0 g4,1 g0 g
Keltainen sydän makaroni tumma pasta Myllyn Paras71 g    249 kcal10 g47 g2,1 g4,3 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha57 g    95 kcal11 g0 g5,7 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g9 g0,1 kpl   2,6 kcal0,1 g0,6 g0 g0,2 g
Kasvisliemikuutio 1.6 g0,2 kpl   4,9 kcal0,2 g0,2 g0,4 g0 g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g10 g    16 kcal0,8 g0,4 g1,3 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen86 g 17 tl5,7 rl0,9 dl28 kcal2,8 g4,2 g0 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)43 g    54 kcal4,7 g0,1 g3,8 g0 g
Arkijuusto, Valio [330kcal]14 g1,8 kpl   47 kcal3,9 g0 g3,4 g0 g
Sipuli (kuorittu)7.8 g0,1 kpl  0,1 dl2,1 kcal0,1 g0,4 g0 g0,1 g
Flora culinesse0.7 g    5,2 kcal0 g0 g0,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2406 g    4039 kcal264 g422 g139 g37 g
Ravintosisältö / annos401 g    673 kcal44 g70 g23 g6,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    168 kcal11 g18 g5,8 g1,6 g
Keitä makaronit ohjeen mukaan (laita kasvisliemikuutio keitinveteen).

Paista jauheliha ja kuullota sipulit.

Raasta porkkana.

Sekoita makaronit, jauheliha+sipuli ja porkkanaraaste keskenään ja lisää joukkoon tuorejuusto.

Kaada voideltuun uunivuokaan.

Valmista munamaito ja kaada laatikon sekaan.

Laita raastettu juusto päällimmäiseksi.

Paista 200 asteessa n. tunti

Mausta valmistuksen yhteydessä oman maun mukaan.