Kar-pata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g672 g    806 kcal114 g11 g33 g0 g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g265 g    199 kcal15 g32 g1,3 g0 g
Hillosipulisäilyke 70 g35 kpl  1 dl34 kcal0,8 g6,6 g0,1 g1,1 g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70 g    52 kcal3,2 g9 g0,1 g0 g
Porkkana 130 g2 kpl   43 kcal0,8 g7,2 g0,3 g3,3 g
Lanttu 200 g    58 kcal2 g9 g0,6 g3,6 g
Valkosipuli 30 g7,5 kpl   33 kcal2,4 g4,9 g0,2 g0,6 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Rypsiöljy 45 g 9 tl3,2 rl1/2 dl398 kcal0 g0 g45 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1582 g    1649 kcal139 g84 g81 g10 g
Ravintosisältö / annos396 g    413 kcal35 g21 g20 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal8,8 g5,3 g5,1 g0,7 g
Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .