Brownie juustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark100 g0,6 kpl   530 kcal7,9 g32 g42 g0 g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 250 g 250 tl  1016 kcal7,5 g243 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl23 kcal1,5 g2,4 g0,8 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Philadelphia tuorejuusto 200g400 g    1020 kcal24 g13 g96 g0 g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 100 g 100 tl  406 kcal3 g97 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 450 g8,2 kpl   642 kcal56 g1,4 g46 g0 g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)100 g    125 kcal3,3 g3,7 g10 g0 g
Vanilliinisokeri, teelusikka10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1800 g    5130 kcal131 g493 g289 g4,6 g
Ravintosisältö / annos180 g    513 kcal13 g49 g29 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    285 kcal7,3 g27 g16 g0,3 g
Voitele irtopohjavuoka.

Uuni 180 astetta.

Tee ensin brownie.

Sulata voi ja suklaa, sekoita.

Ota pois lämmöltä lisää sokeri.

Lisää munat ja maito, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot varoen.

Laita melko löysä taikina vuokaan ja uuniin n. 25min.

Tee sitten juusto-osuus.

Vatkaa juusto, sokeri, munat ja vaniljasokeri.

Lisää jogurtti.

Kaada brownien päälle.

Laske uunin lämpötila 160:een.

Paista vielä n. 45 min.