Aapon ruokaisa nakkikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Naudanlihafondi fond "du chef" (Knorr), annos 28g28 g    25 kcal0,8 g1 g2 g0,2 g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g400 g    960 kcal44 g12 g80 g0,8 g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g300 g    132 kcal6,6 g24 g0,9 g0 g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g300 g    81 kcal2,7 g15 g0,9 g7,8 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)20 g    144 kcal0,2 g0,8 g16 g0 g
Chili mausteseos, Old El Paso4 g    11 kcal0,3 g2 g0,2 g0 g
Basilika, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 2,5 kcal0,1 g0,2 g0 g0,4 g
Mustapippuri, annos 1g1 g    2,3 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g400 g    80 kcal4,4 g12 g1,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2509 g    1453 kcal60 g70 g102 g10 g
Ravintosisältö / annos418 g    242 kcal10 g12 g17 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal2,4 g2,8 g4,1 g0,4 g
Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.