Koskenlaskijan jauhelihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800 g    1328 kcal152 g0 g80 g0 g
Keittojuurekset, apetit400 g    104 kcal3,6 g19 g1,2 g9 g
Peruna, keskikokoinen 60g800 g11 kpl   480 kcal12 g104 g0,8 g7,2 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250 g    700 kcal48 g0,1 g55 g0 g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30 g    23 kcal2,3 g2,9 g0,2 g0 g
Suola, annos 3g9 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi3000 g 600 tl200 rl30 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha59 g    98 kcal11 g0 g5,9 g0 g
Keittojuurekset, apetit30 g    7,7 kcal0,3 g1,4 g0,1 g0,7 g
Peruna, keskikokoinen 60g59 g0,8 kpl   35 kcal0,9 g7,7 g0,1 g0,5 g
Lihaliemikuutio Maggi0.8 g    2,2 kcal0,1 g0,1 g0,2 g0 g
Kasvisliemikuutio 0.8 g0,1 kpl   2,4 kcal0,1 g0,1 g0,2 g0 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19 g    52 kcal3,5 g0 g4,1 g0 g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.2 g    1,7 kcal0,2 g0,2 g0 g0 g
Suola, annos 3g0.7 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi221 g 44 tl15 rl2,2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)8.1 g0,2 kpl  0,1 dl2,2 kcal0,1 g0,4 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
5821 g    2930 kcal237 g144 g153 g20 g
Ravintosisältö / annos388 g    195 kcal16 g10 g10 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    50 kcal4,1 g2,5 g2,6 g0,3 g
Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.