Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer400 g    2060 kcal16 g224 g120 g21 g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)150 g    1080 kcal1,5 g6 g120 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20 g    80 kcal0 g20 g0 g0 g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 200 g 40 tl13 rl2 dl240 kcal6,3 g9 g20 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Sokeri 100 g33 kpl25 tl8,3 rl1,2 dl406 kcal0 g100 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl200 g    720 kcal4 g5,4 g76 g0 g
Sokeri43 g14 kpl11 tl3,6 rl0,5 dl175 kcal0 g43 g0 g0 g
Marianne crush 150g150 g    645 kcal1,8 g129 g13 g2,6 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 50 g 17 tl8,3 rl1,3 dl185 kcal9 g5,5 g11 g15 g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g270 g    918 kcal5,4 g211 g4,6 g19 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
14 annosta
1813 g    6840 kcal72 g757 g387 g58 g
Ravintosisältö / annos130 g    490 kcal5,2 g54 g28 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    377 kcal4 g42 g21 g3,2 g
Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.