Mariannekakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g200 g    1480 kcal0 g0 g164 g0 g
Sokeri175 g58 kpl44 tl15 rl2,1 dl711 kcal0 g175 g0 g0 g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl174 g    228 kcal23 g0,9 g15 g0 g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)400 g    1240 kcal68 g216 g12 g52 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Marianne crush 150g140 g    602 kcal1,7 g120 g12 g2,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1102 g    4301 kcal93 g522 g202 g54 g
Ravintosisältö / annos110 g    429 kcal9 g52 g20 g5,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    390 kcal8,4 g47 g18 g4,9 g
Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.