Kananmunasalsa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio200 g    180 kcal9 g10 g12 g0 g
Paprika vihreä 50 g0,3 kpl   11 kcal0,5 g1,3 g0,2 g1 g
Purjosipuli 40 g0,2 kpl   9 kcal0,7 g1 g0,1 g0,8 g
Sinappi 10 g 2 tl0,6 rl0,1 dl13 kcal0,4 g1,4 g0,6 g0,2 g
Tilli, tuore 3 g  1 rl 0,9 kcal0,1 g0 g0 g0,1 g
Kananmuna, keitetty 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
523 g    528 kcal38 g14 g35 g2,1 g
Ravintosisältö / annos131 g    132 kcal10 g3,6 g8,9 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    101 kcal7,3 g2,8 g6,8 g0,4 g
Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa