Aurajuustopossua

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Aurajuusto100 g    340 kcal20 g0 g29 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 500 g0,8 kpl   626 kcal105 g0 g23 g0 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g280 g    168 kcal1,1 g42 g0,3 g3,9 g
Punajuuri 240 g3 kpl   92 kcal2,4 g17 g0,5 g6 g
Porkkana 195 g3 kpl   64 kcal1,2 g11 g0,4 g5 g
Lanttu 120 g    35 kcal1,2 g5,5 g0,4 g2,2 g
Sipuli 120 g2,2 kpl  1,3 dl36 kcal1,5 g5,8 g0,2 g2 g
Voi 60 g 12 tl4,3 rl0,6 dl435 kcal0,7 g0,2 g49 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2015 g    2510 kcal140 g97 g173 g23 g
Ravintosisältö / annos336 g    418 kcal23 g16 g29 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    125 kcal6,9 g4,8 g8,6 g1,1 g
Liha:

1. Pilko ja paista sipulit.

2. Lisää pilkotut porsaanfileet ja ananakset.

3. Mausta sopivaksi(musta- ja valkopippuri, suola ja yrttejä).

!! Grillausmausteet yms. jätetään pois, niistä ei saa kuin lisäaineita !!

Kastike:

1. Murennu aurajuusto ja lisää kerma.

2. Kuumenna niin kauan että aurajuusto sulaa.

3. Mausta ja anna hautua sopivan aikaa.

4. Kastikkeen paksuutta voi muuttaa lisäämällä ihan vettä sekaan.

Suolaa tuskin tarvii aurajuuston vuoksi käyttää.

Kastike kannattaa tarjoilla erikseen, jotta laihuttajat voivat ottaa sitä vain vähän.

Lisukkeet:

Lisukkeina voi käyttää lanttuja, porkkanoita, sipuleita ja punajuuria.

1. Kuori ja pilko juurekset ja asettele ne vuokaan.

2. Heitä joukkoon mausteita ja yrttejä ja sopiva määrä voi nokareita.

3. Paahda uunissa 225 asteessa sopivan aikaa n. 40 min