Vanhanajan tiikerikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 250 g 50 tl18 rl2,6 dl1327 kcal0,8 g1,3 g150 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 240 g4 kpl   301 kcal26 g0,6 g22 g0 g
Sokeri 350 g117 kpl88 tl29 rl4,1 dl1421 kcal0 g350 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 400 g  40 rl6,2 dl1373 kcal41 g280 g4,8 g14 g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 50 g 10 tl3,3 rl 13 kcal1,7 g1,6 g0 g0 g
Kaakaojauhe tumma (Van houten), annos 10g40 g    130 kcal7,2 g18 g8,4 g0 g
Vanilliinisokeri, teelusikka10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1350 g    4622 kcal77 g665 g185 g14 g
Ravintosisältö / annos84 g    288 kcal4,8 g41 g11 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    342 kcal5,7 g49 g14 g1 g
250g marg.

350g sokeria
400g vehnäj.

4 munaa
1 tl leivinjauh.

0,5 dl maitoa
2 rkl kaakaojauhetta
vaniljasokeria

1. Vaahdota voi
2. Vatkaa munat ja sokeri.

Lisää maito, leivinj.

Jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhe toiseen osaan.

Paista 175 asteessa 50-60 min