Kaalipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali440 g    93 kcal5,3 g15 g0,9 g9 g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g70 g    224 kcal36 g20 g0,4 g11 g
Voi 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl73 kcal0,1 g0 g8,1 g0 g
Ekologisk mix, barlottipapu, kikherneitä ja suuria valk papu (Go green), annos 100g230 g    219 kcal16 g35 g2,3 g18 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Suolapähkinä ( euroshopper )50 g    301 kcal13 g7 g25 g3,8 g
Soijakastike 35 g 5,8 tl1,9 rl0,3 dl21 kcal1,8 g3,3 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
945 g    1086 kcal86 g80 g48 g43 g
Ravintosisältö / annos236 g    271 kcal21 g20 g12 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    115 kcal9 g8,4 g5,1 g4,5 g
Suikaloi kaali ja paista wok-pannussa.

Lisää hieman vettä.

Turvota soijarouhetta vedessä.

Paista soijarouhe toisella pannulla ja mausta grillausmausteella.

Mausta kaali soijakaastikkeella.

Valuta papusekoituksesta vesi pois ja lisää kaalin joukkoon.

Lisää soijarouheeseen 2 munaa ja paista.

Lisää soijarouhe kaalin joukkoon.

Lisää pippurisekoitusta ja aromisuolaa.