Juustopannari vhh kanalla ja metukalla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 550 g10 kpl   785 kcal69 g1,7 g56 g0 g
Edam 17%225 g28 kpl   614 kcal63 g4,5 g38 g0 g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g100 g    270 kcal18 g2 g21 g0 g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g100 g    70 kcal3,2 g12 g0,7 g3,1 g
Meetvursti, kevyt (Snellman)75 g    168 kcal19 g0,8 g10 g0 g
Atria pehmeän pippurinen ohut leike broilerin fileestä n.92 g kpl kypsennettynä200 g    260 kcal38 g3,2 g10 g0 g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g25 g    5,8 kcal0,2 g0,8 g0,2 g0 g
Raejuusto, rasvaton 0.3% (Arla)400 g    280 kcal60 g8 g1,2 g0 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1725 g    2815 kcal271 g33 g178 g3,1 g
Ravintosisältö / annos108 g    176 kcal17 g2,1 g11 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    163 kcal16 g1,9 g10 g0,2 g
Sekoitetaan munat, raejuusto, juustoraaste ja haarukalla murustettu feta.

Hienonnetaan jalapenot, paistetut kanafileet ja meetvursti.

Sekoitetaan munajuustoseokseen.

Lisätään sulatettu herne-maissi-porkkana ja sulatettu voi.

Paistetaan leivinpaperoidulla uunipellillä 200 asteessa noin puoli tuntia.

Syödään jäähdyttyään, kylmänä jääkaapista, voi pakastaa.

Salaatin kanssa parhaimmillaan.