Jauheliha-makaronikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)370 g  25 rl3,7 dl148 kcal4,1 g27 g1,9 g5,2 g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g265 g    199 kcal15 g32 g1,3 g0 g
Torino tumma proteiinipasta plus150 g    510 kcal35 g80 g5,6 g9 g
Naudanlihafondi fond "du chef" (Knorr), annos 28g84 g    76 kcal2,5 g2,9 g5,9 g0,6 g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g750 g    450 kcal12 g90 g1,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
3519 g    2046 kcal144 g231 g56 g15 g
Ravintosisältö / annos587 g    341 kcal24 g38 g9 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal4,1 g6,6 g1,6 g0,4 g
Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.