Intialainen kukkakaali

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 600 g1 kpl  15 dl144 kcal11 g13 g1,8 g14 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Sitruunamehu, laimentamaton50 g    11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Seesamöljy, kylmäpuristettu15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 45 g 9 tl3 rl0,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rajah Mild Curry Paste (10g)30 g    43 kcal1,2 g2,6 g3,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
752 g    346 kcal13 g19 g20 g14 g
Ravintosisältö / annos251 g    115 kcal4,4 g6,2 g6,7 g4,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    46 kcal1,8 g2,5 g2,7 g1,9 g
Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.